Kiállítás tervezés és kivitelezés könnyedén egy cégtől!

2019 szept 20. | Webes szolgáltatások

Számtalan apróságra oda kell figyelni egy kiállítás tervezés és kivitelezés során, éppen ezért mindig jó döntés, ha egy olyan céget választunk, aki mindkettőt el tudja végezni. Sokszor előfordulhat, ha két különböző céget keresünk fel a kiállítás szervezésével és kivitelezésével kapcsolatban, hogy nem vagy nehezen kerül egyensúlyba az elképzelés és a kivitelezhetőség. Ellenben, ha egyazon cég végzi mindkét feladatot, a tervezés során megszületett ötletek biztosan valóra válthatóak!

De tulajdonképpen mit is érdemes átgondolni kiállítás szervezés előtt? Az első és legfontosabb pontosan tisztázni, hogy ki a célközönség? Kik lesznek azok, akik majd eljönnek az általun szervezett eseményre? Ezen belül pedig, hogy mi az, ami felkeltheti az érdeklődésüket, legyen ez akár egy termék vagy szolgáltatás. Egy kiállítás tervezés és kivitelezése során fontos kitűznünk egy célt, hogy tulajdonképpen mi az amit várunk az eseménytől? Ilyen lehet például: a cég ismertségének növekedése, új ügyfelekkel való szerződéskötés, puszta kapcsolatépítés vagy egy új termék bemutatása is. Kiállítás szervezéskor a helyszín is mérvadó, ezt a várható látogatók számához, a kibérelni kívánt helyiség és annak maximális befogadóképessége alapján kell kikalkulálnunk. Figyelembevéve, hogy hány standot szeretnénk, azok elrendezését, hogy ne legyen túl zsúfolt a hely még akkor sem, ha a teljes befogadható létszámot elérjük.

Cégünk a Graphix-Line Stúdió Kft. a segítségére lesz a kiállítás szervezésében és kivitelezésében egyaránt! Több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren is, így biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! Győződjön meg róla a saját szemével, kattintson www.graphixline.hu címen elérhető honlapunkra, ahol számtalan referenciamunkánkat megtekintheti! Kérdéseivel bátran keressen minket a (+36 1) 274 44 72-es vezetékes vagy a (+36 30) 369 11 60-as mobiltelefonszámon! Ha pedig szívesebben küldene nekünk üzenetet azt is könnyedén megteheti, megkeresését a mail@graphixline.hu e-mail címre várjuk!