Egyedi póló rendelés csapatépítőkre is

2020 jún 11. | Webes szolgáltatások

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle szabadidős programok, melyeket céges kereteken belül szerveznek. A vezetőség sok helyen már megtapasztalta, hogy a tréningek nem csak arról szólnak, hogy a munkatársak jól érzik magukat együtt, hanem a csapatépítőknek számos előnye van a cég sikerére nézve. A különféle programok és játékok erősítik a csapatszellemet, a munkatársak megismerik egymás erősségeit és gyengeségeit, így nem csak a munkamorál nő, hanem a hatékonyság is. Hogyan lehet még több előnyre szert tenni egy ilyen programból?

A legfőbb érv, ami az egyedi póló rendelés mellett szól, hogy az egyforma viselet erősíti az összetartozás érzését, közösségkovácsoló hatással bír, vagyis ez egy plusz lehetőség arra, hogy a csapatépítő ne csak élvezetes, hanem hasznos is legyen. Az egyedi póló rendelés minimális költséggel és energiaráfordítással jár, mégis remek kiegészítés a tréningekre. Csupán egy kreatív ötletre van szükség, és ha ez megvan, néhány kattintás választja el az egyedi póló rendelés véglegesítésétől. A ruhadarabokon szerepelhet a cég logója, szlogenje, de a résztvevők nevét is fel lehet tüntetni, ami külön hasznos, ha még kevésbé ismerik egymást a munkatársak. Az egyedi póló rendelés sokféle formában megvalósítható, így a színvilág igazodhat a cég arculatához, míg fazon tekintetében akár személyre szabottak is lehetnek a ruhadarabok. Végül, de nem utolsó sorban az egyedi póló rendelésnek köszönhetően egy kedves emlékkel is megajándékozhatja munkavállalóit.

Szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a csapatépítő tréning a lehető legjobban alakuljon? Ne feledkezzen meg az egyedi póló rendelésről, amivel még egy lépést tehet munkavállalói elégedettségéért és cége sikeréért! Ismerje meg, mit kínál cégünk, a Print Bt., és adja le rendelését www.nyomtasspolot.hu weboldalunkon, akár azonnal! Amennyiben kérdése lenne szolgáltatásunkkal vagy a megvalósítási lehetőségekkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink várják megkeresését a +36-20-932-0483-as telefonszámon, valamint az ugyfel@nyomtasspolot.hu e-mail címen!