Őszi vetések megbízható, szakszerű, állandó támogatással

2021 szept 23. | Tanácsadás

Rendelkezésére áll a munkavégzésre kiválóan alkalmas földterület? Szeretné a terveit megvalósítani, de hiányzik a megfelelő anyagi háttér? A munkaeszközök, a vetőmagok beszerzéséhez, és a feladatok problémamentes elvégzéséhez is kérhet segítséget. Lehetősége van szakemberekkel együttműködni, akik folyamatos támogatást biztosítanak az őszi vetésekhez, és más munkálatokhoz is.

A jelenlegi időszakban nagyon sok munka vár a földtulajdonosokra. Sor kerül az őszi vetésekre, a szüretre, és más teendők ellátására is. Az őszi vetések során elengedhetetlen a precíz, felelősségteljes, gondos munkavégzés, ugyanis jelentős mértékben ezen múlik, mennyire lesznek egészségesek a növények. Nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű vetőmagok, a megfelelő típusú munkagépek, eszközök, amelyekkel ha kitűnő munkát végez, nem kell aggódnia a téli időszak miatt. Sokan döntenek facélia ültetése mellett, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A facélia termeltetés megéri, ugyanis kiváló gyomelnyomó hatású növényről van szó, kitűnő mézelő, jó alkalmazkodóképességének köszönhetően könnyen megél valamennyi talajtípuson. Rengeteg fajta facélia termeltetésére van lehetőség, némelyikük takarmánynövényként, méznövényként, vagy műtrágyaként tölti be a szerepét.

Használja ki a rendelkezésére álló földterület előnyeit, ne mondjon le róla! Kérje cégünk, a Hungaro-farm Kft. szakembereinek támogatását, és valósítsa meg az elképzeléseit! Több évtizedes tapasztalattal nyújtunk megbízható segítséget, facélia termeltetéssel, és más növények gondozásával egyaránt foglalkozunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma az őszi vetések során, és a későbbi teendők alkalmával sem. Biztosítjuk és előfinanszírozzuk a megfelelő mennyiségű, kiváló minőségű vetőmagot, valamint tisztítási szolgáltatásokat is nyújtunk. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.hungarofarm.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-3889355-ös telefonszámon, vagy a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címen!