Ipari mosógép szakértőktől!

2020 aug 26. | Tanácsadás

A különféle háztartási gépek vásárlását többnyire alapos tájékozódás előzi meg, hiszen értékes berendezésekről van szó, amikkel hosszú távra terveznek új tulajdonosai. Még nagyobb kihívást jelent az ideális berendezés kiválasztása, ha az nem egy családot fog szolgálni, hanem egy nagy forgalmat bonyolító helyen lesz használatban. A szociális intézmények, sportcentrumok, hotelek és éttermek mindennapjainak nélkülözhetetlen feltétele a ragyogóan tiszta textília, így az ipari mosógép kiválasztása nagy körültekintést igényel.

A DORMOS Kft. széles termékkínálattal és sokoldalú lehetőségekkel várja az érdeklődőket. Mit tudunk nyújtani, amivel könnyebbé válik az ipari mosógép kiválasztása?

A felhasználási terület, egyéni igények, valamint az anyagi lehetőségek egyaránt meghatározzák, hogy milyen berendezés mellett érdemes dönteni. Azok számára, akiknek a legújabb technológiai megoldások meggyőzőek, új ipari mosógépeket kínálunk, míg azokat az érdeklődőket, akiknek a megbízható működés mellett a kedvező ár is lényeges szempont, használt berendezésekkel várjuk. Legyen szó új, vagy használt gépről, valamennyi termékünk kimagasló minőséget képvisel, hiszen kínálatunkban kizárólag szakmailag hiteles, neves gyártók ipari mosógépei kaptak helyet.

Akkor is jó helyen jár nálunk, ha meglévő berendezését szeretné újra cserélni, hogy korszerűbb, az aktuális igényeknek jobban megfelelő gépet használhasson, ugyanis a használt ipari mosógépek felvásárlása is tevékenységünk része. Mindemellett számíthat szakértelmünkre a rendszeres karbantartási teendők elvégzése esetén, de akkor is rendelkezésére állunk, ha probléma adódik, és a javításban van szüksége gyors segítségre.

Felkeltettük érdeklődését, és szeretné megismerni a részleteket? Látogasson el www.dormos.com weboldalunkra, ahol mindent megtudhat termékeinkről és szolgáltatásainkról! Amennyiben kérdése lenne ipari mosógépekkel kapcsolatban, szakértőink rendelkezésére állnak a +36-30-931-1449-es és a +36-30-851-2228-as telefonszámon, valamint a dormoskft@gmail.com e-mail címen!