Esküvőszervezés és állófogadás szervezése: Hogyan érdemes kalkulálni?

2021 jan 20. | Tanácsadás

Aki rendszeresen szervez családi vagy baráti összejöveteleket, tudja, hogy olykor még egy néhány fős társaság esetében sem egyszerű olyan megoldásokat találni, ami valamennyi résztvevő számára megfelelő. Ám abban az esetben, ha céges eseményt vagy esküvőt kell megszervezni, szinte lehetetlen profik segítsége nélkül boldogulni. A nagyszabású rendezvények sikere mögött mindig összehangolt csapatmunka áll, melyek közül az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat az étkezés lebonyolítása. Nézzük, hogyan érdemes kalkulálni a catering szolgáltatással!

A céges események általában állófogadás keretein belül zajlanak, ilyen alkalmak esetén ugyanis ez az étkezés legpraktikusabb módja. Egy vállalati reggeli vagy ebéd szervezése kevesebb előkészületet igényel a catering szolgáltatás terén, de semmi esetre sem célszerű az utolsó pillanatra hagyni. Egy állófogadás esetében akár három nappal az eseményt megelőzően is le lehet adni a rendelést, ugyanakkor érdemes szem előtt tartani, hogy igazán személyre szabott megoldásokra több időt kell szánni.

Az esküvőszervezés ennél sokkal komplexebb feladat, melyet jóval a kitűzött dátum előtt el kell kezdeni. A catering szolgáltatás terén sokkal összetettebb igények merülnek fel, jellemzően egyedi kívánságok is vannak, és a teljes nap során több étkezést is le kell bonyolítani. Az esküvőszervezés általában egy évvel a nagy nap előtt elkezdődik, hiszen számos teendőről gondoskodni kell, a költségeket illetően azonban nem könnyű tervezni ilyen távlatban. A catering cégek rendszerint fél évvel a rendezvény előtt tudnak pontos kalkulációt adni.

Rugalmas megoldást keres állófogadás szervezésére? Különleges elképzelései vannak az esküvőszervezés terén? Bízza a catering szolgáltatást a Fine Dine Catering Kft. csapatára, és az étkezést máris kipipálhatja a szervezési teendők listáján! Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a www.allofogadas.hu weboldalra, amennyiben pedig ajánlatot kérne, megosztaná velünk ötleteit vagy feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-30-689-3377-es telefonszámon és az info@allofogadas.hu e-mail címen!