Borúra derű – Ősszel is élvezd a jó munkaruha minden előnyét!

2023 szept 18. | Tanácsadás

Ha fizikai munkát végzel, méghozzá a szabadban, minden bizonnyal sokféle kihívással találkozol, ráadásul lassan színre lép az igazi ősz, a maga zord valóságával! De mi lenne, ha másképp tekintenél mindezekre? Ha jól választod meg munkaruhádat, az ősz viszontagságait szinte észre sem fogod venni!

A szabadban végzett munka, az őszi szín-kavalkád, a friss levegő inspiráló lehet, persze csak akkor, ha az ősz szeszélyes időjárását, le tudod győzni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy jól válaszd meg az öltözetedet, legyen szó az akár szabadidős tevékenységről, vagy a munkavégzésről. Az indiánnyár még épp nagyszerű munkakörülményeket biztosít, de készülj az ősz sötét oldalára is szélálló, vízlepergető ruhadarabokkal, és a mellényt se feledd el!

Ha folyamatosan mozgásban vagy, könnyen megizzadsz, mindenképp szem előtt kell tartanod a réteges öltözködés szabályait, hogy se a melegebb vagy épp a borongós, esős nappalok és a hűvösebb reggelek, esték ne fogjanak ki rajtad. Az ilyen öltözet, munkaruha igazi jolly joker, ezért érdemes betáraznod belőle.

A réteges öltözködés 3 pillére az aláöltözet, a középső réteg, és a felső réteg! Természetesen ezek együttesen teszik lehetővé tested lélegzését, megfelelő mikroklímáját, a nedvesség/izzadtság elvezetését, a szél és eső elleni védelmet.

És ez még nem minden! Ezek a munkaruhák a kényelmedet maximálisan biztosítani tudják! Nem csak a korszerű, un. HI-TECH alapanyag, szabás, fazon, modell, hanem a számtalan rafinált megoldás, multifunkcionális zseb garmadája gondoskodik a maximális komfortodról!

Nos, kipróbálod hogyan tekintesz a munkádra olyankor, amikor mindenre fel vagy készülve? Gondold át a ruhatáradat, és készülj az őszre munkaruha webshopunkkal!

A www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon az alapdaraboktól a speciális öltözetekig mindent megtalálsz, amire szükséged lehet az elkövetkezendő hónapokban. Kérdéseidet szívesen megválaszoljuk, keress minket a +36-70-701-1617-es telefonszámon vagy az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen!