Bízza profikra a helyszíni keménységmérést a problémák megelőzéséért!

2023 márc 29. | Tanácsadás

Beépített szerkezet alapos ellenőrzésére van szükség, amit szeretne minél egyszerűbben elvégezni? Fémből készült eszközök állapotára kíváncsi? A biztonságos üzemeltetés érdekében nem célszerű a feladatok ellátását halasztani, lehetőség van rugalmas megoldásra, többek között helyszíni keménységmérésre is.

A szakemberek nagy odafigyeléssel, tapasztalattal, precízen végzik a különböző ipari berendezések gyártását. Az egyes elemek elkészítése során a célnak leginkább megfelelő anyagok felhasználására kerül sor. A biztonságos alkalmazás érdekében szükség van a telepítést követő ellenőrzésre, majd az üzemeltetés során sem maradhat el bizonyos időközönként a vizsgálat.

Ha telepített készülékek alkalmazására nincs lehetőség, tökéletes megoldás a fémek esetében a helyszíni keménységmérés. A hegesztési varratok hőkezelés utáni ellenőrzésére, a minták túl nagy mérete miatt egyaránt szükség lehet a helyszíni keménységmérésre.

Mielőtt megkezdődik ennek a módszernek az alkalmazása, meg kell győződni arról, hogy az adott felület szennyeződés- és rozsdamentes, valamint száraz. Csak a megfelelő állapotban lehet a vizsgálatot lebonyolítani. A por, a nedvesség, és más zavaró körülmények akadályozhatják a sikeres munkavégzést, ezért körültekintően kell eljárni.

Hozzáértő szakemberek segítségével rugalmasan, az Ön számára ideális időpontban, az elvárások szerint kerülhet sor a helyszíni keménységmérésre, valamint más feladatok teljesítésére is.

Előzze meg a problémák kialakulását, fordítson nagy figyelmet az anyagvizsgálatra! Jelezze nekünk egyéni igényét, és találja meg könnyen a legjobb megoldást! Akár helyszíni keménységmérésre, akár más speciális módszerek alkalmazására van szükség, készséggel állunk a rendelkezésére.

A R.U.M. Testing Kft. szakembereiként felkészülten, korszerű eszközökkel és anyagokkal vállaljuk a vizsgálatokat. Informálódjon a különböző eljárásokról a www.rumtesting.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!