Alvállalkozó biztosítás a teljes körű védelemért

2023 aug 22. | Tanácsadás

Alvállalkozóként tevékenykedik, vagy szeretné ezt a munkakört is fedezetbe vonni? Fontos a precíz, felelősségteljes, szakszerű munkavégzés, azonban emellett is előfordulhat probléma. Gondoljon erre időben, és kössön alvállalkozó biztosítást!

A tervezések és a kivitelezések során elengedhetetlen a nagy odafigyelés, a szakszerű, elvárásoknak megfelelő munkavégzés. A szabályok betartása mellett, körültekintően, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, precíz tevékenységgel lehet időtálló, esztétikailag is kitűnő eredményt elérni.

Mindezek mellett is lehet gond, keletkezhetnek kisebb és nagyobb károk. Ilyenkor hatalmas összegek kifizetésére is szükség lehet, amit a kárt okozó szakemberek nem tudnak megfizetni. Éppen ezért lényeges a megfelelő biztosítás megkötése, ami anyagi fedezetet biztosít.

Nincs ez másként az alvállalkozók esetében sem, hiszen nagy felelősség hárul rájuk. Dologi, személyi sérüléses, és a szolgáltatás tárgyában okozott károk esetén egyaránt lehet térítésre számítani.

A kivitelezői felelősségbiztosításon belül az alvállalkozók tevékenysége is biztosítható. Az alvállalkozókra vonatkozó fedezet nagy segítséget nyújt, bármilyen kár keletkezik a szakemberek hibájából.

Arról, hogy milyen költségeket térít a biztosító, mennyibe kerül, és mennyi időre köthető az alvállalkozó biztosítás, valamint minden egyéb tudnivalóról informálódhat online. Hozzáértő munkatársak adnak választ a felmerülő kérdéseire.

Végezze nyugodtan, gördülékenyen, az elvárásoknak megfelelően a munkáját! Bármilyen probléma alakul ki váratlanul, ne aggódjon a megoldás miatt! Ha rendelkezik alvállalkozó biztosítással, leveszik a terhet a válláról, és nem Önnek kell az anyagi kártérítésről gondoskodni.

Minden információhoz hozzájuthat kényelmesen, bárhonnan, ha felveszi a kapcsolatot cégünk, a Hungarorisk Kft. munkatársaival. Kivitelezők, felelős műszaki vezetők, tervezők biztosításaival egyaránt foglalkozunk, az alvállalkozó biztosítást is megkötheti nálunk. Olvasson részletesen erről a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!