A pohár papírból készítve a környezetet is óvja

2023 máj 30. | Tanácsadás

A papírból készített poharak kiválthatják a műanyag társaikat, így a vendéglátóipar környezetterhelése is jóval alacsonyabb lehet!

Az egyszer használatos, műanyagból készített evőeszközök, tányérok és poharak felhasználásában a vendéglátóipar élen jár, ez pedig komoly környezeti károkat okoz, hiszen a műanyagszennyezés az egyik legsúlyosabb környezetvédelmi probléma napjainkban. Már régóta folyik ennek megszüntetése a papírból készült eszközök által, ám még mindig nem sikerült teljesen eltüntetni az egyszer használatos műanyagokat, ez pedig több okra is visszavezethető.

A műanyag bevált, könnyen beszerezhető és olcsó, így persze nehezen váltanak a vállalkozások, pedig a környezetbarát, papírból készült poharak is ugyanígy egyszerűen megvásárolhatóak, és az áruk is hasonlóan alacsony. Persze a régi beszállító – hacsak nem forgalmaz maga is papírpoharakat és környezetbarát evőeszközöket – nem lesz boldog, de ezt az áldozatot talán mindenki képes meghozni.

A lebomló csomagolóanyagok, evőeszközök, tányérok és poharak használatával csökkenhet a vendéglátóipar által termelt műanyag hulladék mennyisége, méghozzá drasztikusan. Ettől persze még nem feltétlenül szűnik meg a szennyezés, hiszen a gyártó cégek ettől még nem feltétlenül, illetve nem azonnal állnak le, ám a kis lépések is jelentősek lehetnek, így érdemes a végfelhasználóknak elkezdeni a folyamatot.

Cégünk, az Asso Imballo Kft. többek között papírból készült poharakat is kínál, melyek többféle méretben, kivitelben és megjelenéssel érhetőek el webáruházunkban, de az általunk kínált poharakhoz igény szerint illeszkedő tető is vásárolható. Áraink kedvezőek, így a környezetbarát poharak nem fogják jelentősen megemelni a kiadásokat. A www.csomagolasz.hu címen elérhető honlapunkon a teljes választék megtekinthető, és az online rendelési lehetőségnek köszönhetően a vásárlás is gyors.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a papírból készült poharak iránt, és kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-30-207-5561-es telefonszámon, vagy az info@csomagolasz.hu e-mail címünkön!