A Corian recepció wellness központban is megállja a helyét!

2020 jún 9. | Tanácsadás

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle wellness központok, melyek sportolási, kikapcsolódási lehetőséggel várják az érdeklődőket. A különféle szolgáltatások és kezelések csábítják a vendégeket, azonban a vezetőségnek arra kell törekednie, hogy maga az intézmény is elnyerje a látogatók tetszését, hiszen a teljes kényelemhez a stílusos, igényes környezet is hozzájárul. A recepciós pultok minden intézményben nagy figyelmet kapnak, hiszen ez fogadja a látogatókat, meghatározza az előtér összképét és az érkező vendégek első benyomását is, ezért ennek érdemes nagy figyelmet szentelni. Mit ajánlunk?

Corian recepció sokoldalú megoldást kínál bármely intézményben, így wellness központokban is remekül megállja a helyét. A minőségi alapanyag gondoskodik a pult ízléses megjelenéséről, valamint időtállóságáról. A könnyű tisztántarthatóság szintén a Corian recepció mellett szól, hiszen egy ilyen létesítmény nagy forgalmat bonyolít, valamint a különféle szolgáltatások biztosítása miatt vizesek, párásak is lehetnek a helyiségek. A Corian recepció megvalósításának szinte csak a fantázia szabhat határt, így teret ad az egyedi elképzeléseknek, és nem jelenthet gondot az sem, ha már berendezett épület stílusához kell igazodni. Ha minden egység bejáratához külön pult kerül, a Corian recepciók akkor is kiváló megoldást nyújtanak, hiszen könnyen megvalósítható az egységes összkép biztosítása az épületen belül.

Amennyiben szeretné közelebbről is megismerni a Corian recepció számos előnyét, fedezze fel cégünk, a Solymosi Team által kínált lehetőségeket! Nézzen körül www.solymositeam.hu weboldalunkon, ahol mindent megtudhat a Corian recepció részleteiről, valamint referenciáinkba is bepillanthat! Ossza meg velünk elképzeléseit, és tegye fel bátran kérdéseit, szakértő csapatunk rendelkezésére áll, hogy intézménye olyan legyen, amilyennek megálmodta! Látogasson el hozzánk személyesen, vagy keressen minket elérhetőségeink egyikén, várjuk megkeresését a +36-30-914-5747-es telefonszámon és a solymi@t-online.hu e-mail címen!