Tároljon sérülésmentesen és praktikusan raktári állványokon!

2019 ápr 30. | Szakmai megoldások

Többször előfordult, hogy sérülés érte az árukat? Nem minden alkalommal sikerül a feladatokat gyorsan és hatékonyan elvégezni? Esetleg most készül a raktár kialakítására? Semmiképp sem maradhat el a raktári állványok használata, melyek elősegítik a gördülékeny munkavégzést, és lehetővé teszik a biztonságos tárolást.

A raktári állványok többet jelentenek a vasnál és az acélnál. Nem csupán erős, strapabíró anyagból készült szerkezetekről van szó, hanem olyan eszközökről, amelyekkel optimalizálható a teljes áruforgalmi folyamat. Nagyon fontos a rendelkezésre álló terület maximális kihasználása. Gyakran fordul elő, hogy a termékek rendszertelenül, egymáson, átláthatatlan módon vannak elhelyezve. Ez problémát jelent, hiszen sok idő az éppen szükséges árut megtalálni, nem valósulhat meg a gyors mozgatás. Emiatt nagy az időveszteség, kellemetlenségek érik a dolgozókat, és sérülhetnek a termékek. Akkor lehet jó a helykihasználás, és biztosíthatja a gördülékeny munkavégzéshez szükséges feltételeket, ha megfelelő a raktárberendezés. Ebben nyújtanak segítséget a raktári állványok, amelyeket csatlakoztathat egymáshoz. Minden egységrakományhoz hozzáférhet, és az anyagmozgató gépek emelési magasságához mérten raktározhatja az árukat.

Ha teljes körű, megbízható megoldásra van szüksége a raktártechnika terén, a lehető legjobb helyen jár! Cégünk, a Store Design Kft. a kezébe adja a kulcsot a tervek megvalósításához! Egyéni igényei szerint biztosítjuk a raktári állványokat és az egyéb berendezési elemeket. Többféle szerkezet közül választhat, így biztosíthatja a tökéletes elrendezést, az áruk sérülésmentes és praktikus tárolását, és a problémamentes mozgatást. Tudjon meg többet a tőlünk megrendelhető raktári állványokról a www.raktariallvany.hu internetes oldalunkon!

Alakítsa ki a munkaterületét könnyedén, egyéni igényeinek megfelelő szerkezetekkel! Biztosítsa a gördülékeny munkavégzést, és tegye lehetővé az áruk átlátható, biztonságos tárolását! Szerezze be a raktári állványokat tőlünk! Szívesen adunk választ a felmerülő kérdésekre, és örömmel segítünk a raktártechnikai eszközök kiválasztásában, keressen bennünket a 06-1-445-0464-es telefonszámon vagy az info@storedesign.hu e-mail címen!