OKJ-s tanfolyamok indulnak ősszel: Szerezzen szakmát pár hónap alatt!

2018 aug 31. | Szakmai megoldások

Napjainkban kevesen vannak, akik a gyermekkorukban megálmodott szakmában tevékenykednek egészéletükben. Egyre inkább az a jellemző, hogy az emberek szeretik többféle területen kipróbálni magukat, érdeklődési körüknek, képességeiknek megfelelően. Kiváló lehetőséget kínálnak erre az OKJ-s tanfolyamok, melyeknek köszönhetően néhány hónap alatt elsajátíthatják a résztvevők a szükséges elméleti tudást és gyakorlati ismereteket.

Ha Ön is kipróbálná magát egy új területen, és szeretne új szakmát szerezni, ismerje meg a Tapis Oktatási Központ ősszel induló OKJ-s tanfolyamait!

Ajánlataink a növényvilág iránt érdeklődőknek:

  • A fakitermelő tanfolyam célja a fakitermeléssel összefüggő valamennyi feladatot ellátó, a szakmában használatos gépeket felelősséggel kezelő szakemberek képzése.
  • Az aranykalászos gazda tanfolyam végeztével a résztvevők szinte minden mezőgazdasági ágazat termelést érintő ismereteivel gazdagabbá válnak, jártasak lesznek környezetkímélő, energiatakarékos eljárásokban.
  • A lakott területi fakitermelő tanfolyam végére a résztvevők olyan szakemberekké válnak, akik a speciális helyzetű és alakú fák kidöntését szakszerűen, balesetmentesen tudják elvégezni.
  • A motorfűrész-kezelő tanfolyam célja az eszközök biztonságos kezelését, a tevékenységgel járó minden lehetőséget és teendőt magabiztosan ismerő szakemberek képzése.

Ajánlataink az állatvilág iránt érdeklődőknek:

  • A lovastúra-vezető tanfolyam elvégzésével a lovakat gondozó, kiképző szakemberekké válnak az érdeklődők, akik képesek önállóan túrákat, táborokat lebonyolítani.
  • A sportedző (lovassport) tanfolyamon a sportolók felkészítését, edzését, versenyeztetését végző szakértőket képeznek, akik az ezekkel járó szervezési teendőkben is jártasak.
  • A sportoktató (lovassport) tanfolyam célja a lovassporttal járó valamennyi ismeretet átadni tudó szakemberek képzése, akik emellett szabadidős tevékenységek szervezésében és lebonyolításában is szerepet tudnak vállalni.

Még ősszel elkezdené a tanulást? Önt melyik OKJ-s tanfolyam érdekli? Látogasson el www.tapis-oktatas.com weboldalunkra, és ismerje meg képzéseink részleteit! Tegye fel bátran kérdéseit az info@tapis-oktatas.com e-mail címen vagy a +36-30-779-8156-os telefonszámon! Jelentkezzen az OKJ-s tanfolyamok egyikére, és szerezzen új szakmát pár hónap alatt nálunk!