Könyvelés a XXII. kerületben!

2020 júl 27. | Szakmai megoldások

Dél-budai, vagy ahhoz közel eső vállalkozás vezet, és szeretné, ha a számviteli szolgáltatások miatt nem kellene messzire mennie? Olyan könyvelőirodát keres, amelyben maximálisan megbízhat, és az árakat sem kell sokallnia? A könyvelés a XXII. kerületben is megoldható, csupán meg kell találnia azt a szolgáltatót, amely mindenben megfelel az elvárásainak.

Dél-Buda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő része, ahol nem csak a lakóövezetek és az infrastruktúra jut el lassan a legmagasabb szintre, de a vállalkozások számára is kedvező terep, hiszen rengeteg terület áll szabadon, illetve újrahasznosíthatóan, aminek köszönhetően gombamód szaporodnak a kisebb-nagyobb telephelyek, üzletek, lerakatok és gyártó üzemek. Ezeknek a cégeknek, legyenek akár kisebbek, akár nagyobbak, szükségük van egy olyan partnerre, amely biztosítja a számukra az olyan, számvitellel kapcsolatos szolgáltatásokat, mint a teljes körű könyvelés, a végelszámolás készítése, az adóbevallások készítése, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, a hatósági ügyintézés és képviselet, az éves pénzügyi beszámoló összeállítása, valamint a jogszabály által előírt szabályzatok elkészítése. A könyvelésnek a XXII. kerületben mindenki számára elérhetőnek kell lennie, mert csak így biztosítható a szabályszerű üzletmenet és a folyamatos fejlődés.

Amennyiben vállalkozása számára keres könyvelőt a XXII. kerületben, cégünk, a Profitkész Kft. az Ön rendelkezésére is áll! Könyvelőirodánk elsősorban budapesti, érdi és diósdi vállalkozások számára vállalja a számviteli szolgáltatások mindegyikét. Cégünk munkatársainak tudása és tapasztalata pedig biztosíték arra, hogy az Ön cégének könyvelése minden szabálynak és törvénynek megfelel, ha bennünket bíz meg a könyveléssel a XXII. kerületben! Ha tevékenységünk felkeltette az érdeklődését,  keresse fel weboldalunkat a www.profitkesz.hu címen, és olvasson bővebben számviteli szolgáltatásainkról!

Ha felkeltettük az érdeklődését számviteli szolgáltatásaink iránt, és szeretné ránk bízni a könyvelést a XXII. kerületben, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-923-1033-ma telefonszámon, illetve az info@profitkesz.hu e-mail címen!