Hidraulikus emelőasztalok a raktározás területén

2021 febr 16. | Szakmai megoldások

A raktározás terén az optimális tárolási körülmények biztosítása kapja a legnagyobb hangsúlyt. Olyan berendezésekre van szükség, melyek segítségével a lehető legjobban ki lehet használni a rendelkezésre álló teret, ugyanakkor az átláthatóság és könnyű hozzáférhetőség sem mellékes szempont. Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy rakodás eszközeiről is gondoskodni kell. Olykor igen nagy terhek rakodását szükséges megoldani, ehhez pedig olyan speciális berendezéseket ajánlott alkalmazni, mint amilyen a megerősített hidraulikus emelőasztal.

hidraulikus emelőasztalok sokféle formában váltak ismertté és népszerűvé, ennek köszönhetően pedig igen változatos területeken használhatóak. A raktározás világában nagy jelentősége van annak, hogy a teherautók ki- és berakodása is problémák, illetve balesetek nélkül legyen megvalósítható. A megerősített hidraulikus emelőasztalok lényegében rámpakiegyenlítőként funkcionálnak, ilyen formában pedig képesek a talaj szintjéről a teherautó platójának szintjére emelni a nagy súlyú szállítmányokat. Ezzel nem csak gyorsabbá és hatékonyabbá tehető a folyamat, hanem mindez a munkavállalók számára sem jelent fizikai megterhelést. Ezek a hidraulikus emelőasztalok kifejezetten nagy igénybevételre lettek tervezve, és akár 6 tonna súlyt is gond nélkül elbírnak. A vezérlés, valamint a kiegészítők terén egyaránt sokféle lehetőségből válogathatnak az érdeklődők, ennek köszönhetően pedig bármilyen alkalmazási területre meg lehet találni a megfelelő hidraulikus emelőasztal típust.

Amennyiben Ön is szeretné korszerűsíteni raktárát, és ehhez a legkiválóbb berendezések közül válogatna, ismerkedjen meg az EdmoLift megerősített hidraulikus emelőasztal kínálatával! A JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. szakértő csapata segít megtalálni azt a típust, amivel hatékonyabbá tehetőek a munkafolyamatok. Látogasson el a www.jouleing.hu weboldalra, és tekintse meg az általunk kínált berendezéseket, amennyiben pedig kérdése lenne, esetleg máris tudja, mire van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-413-4199-es telefonszámon vagy az info@jouleing.hu e-mail címen!