Szinkrontolmácsra lenne szüksége? Adunk egy tippet!

2020 okt 28. | Nemzetközi pálya

Megesik, hogy folyamatos megoldásra lenne szükség a tolmácsolás terén, mert számos külföldi kollégával, vagy üzleti partnerrel kell tartanunk a kapcsolatot, vagy éppen csak egy-egy alkalommal kellene egy, vagy több szinkrontolmács segítsége, mint például konferenciák esetén. Szerencsére a szinkrontolmács szolgáltatás könnyedén igénybe vehető.

szinkrontolmács szolgáltatás remek lehetőséget kínál azoknak, akiknek segítségre lenne szükségük nemzetközi környezetben. Olyan vállalkozások esetében, amelyeknél ritkán van szükség az idegen nyelvek használatra, illetve csak időnként érkeznek külföldi tárgyalópartnerek, komoly segítség lehet egy szinkrontolmács, de a különféle rendezvényeken és konferenciákon is jelentős könnyebbséget jelenthet egy szakembergárda jelenléte és munkája. Lényeges , hogy a szinkrontolmácsok minden esetben professzionálisan végzik amunkájukat, az üzleti titkok megőrzése szintén „munkaköri kötelességük”, és a megfelelő felszereléssel, azaz tolmácsgépekkel és megfelelő hangosítással akár egy többnyelvű konferencia lebonyolítását is gond nélkül megoldják.

Cégünk, a Clearsound Bt. többek között szinkrontolmácsolással is foglalkozik, de vállaljuk a tolmácsgépek bérbeadását, telepítését, tesztelését és a hangosítás biztosítását is. Ha konferenciát szervez, és ehhez szüksége lenne szinkrontolmácsolásra, forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen tőlünk tolmácsgépeket, illetve vegye igénybe szolgáltatásainkat! Amennyiben tárgyalásról van szó, és személyes megjelenés szükséges, akkor is tudjuk biztosítani Önnek a szükséges szinkrontolmácsokat, de akár online is kérheti a segítségünket. Ha szeretne többet is megtudni tevékenységünkről, látogasson el a weboldalunkra, amit a www.tolmacsgep.com címen találhat meg, és tudjon meg többet eszközeinkről, illetve szolgáltatásainkról!

Ha felkeltettük az érdeklődését a szinkrontolmácsolás iránt, és kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-987-1634-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található űrlap segítségével!