Mire érdemes ügyelni a szoláriumozás során?

2017 ápr 28. | Kezdőknek

A nyár közeledtével egyre többen döntenek amellett, hogy a kívánt barnaságot szolárium segítségével szeretnék elérni. Bár a modern szoláriumoknak már közel sincs oly mértékű károsító hatásuk a bőrre, mint például a közvetlen napsugárzásnak, mégis érdemes bizonyos szempontokat betartani, főként, ha kezdőként állunk neki a szoláriumozásnak!

Az első és legfontosabb, hogy ne vigyük túlzásba, bár erre általában a szoláriumban dolgozók is felhívják a figyelmünket! Fő a fokozatosság, hiszen így elkerülhető a leégés, és az ezekkel járó bőrbetegségek kialakulása. Ha gyorsabb eredményre vágyunk, alkalmazzunk mélybarnító vagy gyorsbarnító krémeket, melyek kifejezetten a szoláriumozáshoz lettek kifejlesztve, hiszen a napozó termékek itt nem alkalmazhatóak!

Nálunk a barnulást most egybekötheti a fogyással is, hiszen a gépeinkbe épített vibro tréner lehetővé teszi a karcsúsítást és feszesítést is! Látogasson el a www.pasztellszepseghaz.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén hívjon minket a +36/34 380-988-as számon.