Pénztárgép-vásárlási kisokos

2023 szept 5. | Kereskedelem

Napjainkban a kereskedelmi egységek többsége kizárólag online pénztárgép használatával működhet. Ennek sok előnye van mind a felhasználói, mind pedig gazdasági oldalról, azonban az is kétségtelen, hogy egy plusz feladatot és kiadást jelent a pénztárgép beszerzése. Az alábbiakban ehhez adunk néhány hasznos tippet, hogy könnyebben menjen az ideális készülék kiválasztása.

1. Teljesítmény

A pénztárgép vásárlás egyik legfontosabb szempontja a teljesítmény kell, hogy legyen. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy mekkora forgalmú üzletben szeretné használni a gépet. Vannak olyanok, amelyeket kifejezetten nagy forgalomra terveztek, vagyis gyorsak és nagy tudásúak. A profi készülékekhez mérleg, bankkártya olvasó és számítógép is csatlakoztatható, így komplett rendszer alakítható ki velük.

2. Kezelhetőség

A választásnál érdemes azt is figyelembe venni, hogy a gép menürendszere mennyire bonyolult, illetve, hogy a papír cseréje mennyi időt vesz igénybe, bár szerencsére a modern pénztárgépek ebben a tekintetben is sokkal fejlettebbek a régebbi típusoknál.

3. Fizikai tulajdonságok

Egyes üzletekben fontos lehet a minél kisebb méret, hogy az amúgy is kis pulton ne foglaljon feleslegesen nagy helyet a pénztárgép. Itt kell megemlíteni azt is, hogy léteznek hordozható készülékek, amik értelemszerűen a mozgó szolgáltatásokhoz, mozgó árusításhoz nélkülözhetetlenek.

4. Megjelenés

Bár a megjelenés nem tartozik a legfontosabb tulajdonságok közé, érdemes figyelembe venni ezt is, hiszen a pénztárgép a kasszapult leghangsúlyosabb eleme lesz, amit minden vásárló látni fog. Vannak kifejezetten modern stílusú berendezések, de a klasszikusabb megjelenésű gépekből is nagy a választék, így minden üzletbe megtalálható közöttük az ideális.

Amennyiben pénztárgép vásárlás előtt áll, látogasson el a www.onlinepenztargepcenter.hu weboldalra, ahol hatalmas választékot talál! Ha további kérdése merült fel, keresse bizalommal munkatársainkat a +36 (20) 973-7818-as telefonszámon vagy a comtrend2461@gmail.com e-mail címen! Szívesen segítünk Önnek mindenben.