Vízfogyasztásmérő korszerű változatban a pontos ellenőrzéshez

2023 jan 16. | Ipari fejlesztések

Ipari terület kialakítására kerül sor, ahol nagy szükség van a felhasznált víz mennyiségének pontos mérésére? Korszerűsítésre készül? Szeretné a vízmérő által nyújtott információkat minél egyszerűbben és gyorsabban továbbítani? Megbízható vízmérő gateway eszközzel kiválóan oldhatja meg a feladatot.

A vízfogyasztás nem csak a háztartásokban mindennapos, hanem az ipari területeken is. Attól függően, hogy milyen munkakörnyezetről van szó, eltérő mennyiségű víz kerül felhasználásra. Fontos, hogy az elvárásoknak megfelelően történjen a víz biztosítása, majd a szennyvíz elvezetése.

Mindenhol törekednek a költséghatékony megoldásra, amit csak vízmérővel lehet ellenőrizni. Ez az eszköz teszi lehetővé a pontos mérést, a nyomon követést.

Az ipar különböző ágazataiban nagy mennyiségű vízre van szükség. A fogyasztást rendszeresen mérik, nyilvántartást vezetnek róla, és figyelik a jelentkező költségeket. A felhasználás szempontjából fontos, hogy minél gazdaságosabb legyen a vízfogyasztás, elkerüljék a pazarlást, mivel ez jelentős mértékben növeli a kiadást.

A korszerű technikáknak köszönhetően már lehetőség van olyan vízfogyasztásmérő alkalmazására, amely által nyújtott adatok könnyen továbbíthatóak is. Speciálisan kialakított vízmérő gateway működtetésével egyszerűen tovább küldhetőek az információk.

biztonságosan, hosszú távon használható kommunikációs hálózatok lehetővé teszik az adatok problémamentes, gyors küldését. Ennek köszönhetően rendkívül könnyen és precízen ellenőrizhetőek a rendszerek. A vízfogyasztásmérő által kapott adatok alapján időben sor kerülhet a változtatásokra, az esetleges javításokra.

Jusson folyamatosan pontos adatokhoz megbízható vízmérő alkalmazásával! A mechanikai kialakításról, az adatgyűjtésről és a feldolgozásról, a kommunikációs típusokról, és minden egyéb lényeges tudnivalóról előzetesen informálódhat a www.intelliport.hu internetes oldalon. Forduljon bizalommal cégünk, az Intelliport Solutions Kft. munkatársaihoz a 06-1-4375200-as telefonszámon, vagy az info@intelliport.hu e-mail címen!