Segít az elektronikai tervezés, ha nem sorozatgyártásra van szükség!

2018 febr 27. | Ipari fejlesztések

Az áramkörök szerves részeit alkotják a műszaki termékeknek. Egy nyomtatott áramkör feladata, hogy összefogja és rendszerezze az elektronikai alkatrészeket. Az 1940-es évek elején fejlesztették ki, de azóta már jócskán bővült a feladatköre. Egy korszerű NYÁK esetében már nem elég, ha az jól működik, ugyanis szintén elvárás, hogy környezetbarát legyen, vezesse el a működés közben keletkezett hőt, biztosítson mechanikai stabilitást, és hosszú távon lehessen számítani megbízható működésére.

Természetesen nem minden nyomtatott áramkör egyforma, hiszen megesik, hogy különleges követelményeknek kell megfelelniük. Ilyen például a magas feszültség, a szokásosnál sűrűbb vezetékhálózat vagy a nagyfrekvenciás jelek. Előfordulhat, hogy egyedi nyomtatott áramkörökre van szükség. Ahogyan azt a nevük is sugallja, ezek az áramkörök egyszeriek és megismételhetetlenek, tehát nem készül belőlük sorozat, csomagban vásárolható verzió, hanem külön megrendelésre le kell gyártani őket. Mit tegyen, ha ilyen áramkörökre van szüksége?  Az elektronikai tervezés feladata, hogy megalkossa ezeket az egyedi áramköröket, a prototípusok, kis szériás áramkörök esetében is tanácsos célirányosan ilyen szolgáltatásokat nyújtó céghez fordulnia.

A www.technologytrade.hu weboldalon megismerheti szakértő csapatunk tevékenységét! Mi ügyelünk minden részletre, feltérképezzük igényeit és megtervezzük a legyártásra kerülő áramkört! Az elektronikai tervezés során nem riadunk meg a kihívásoktól sem, így nyugodtan ránk bízhatja a bonyolultabb elektronikai eszközök megtervezését is.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni az elektronikai tervezés eredményében, illetve színvonalában! Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, minden kérdésére válaszolunk és bővebb tájékoztatást nyújtunk elektronikai tervezéssel kapcsolatban is a +36-30-829-0467-es telefonszámon vagy a jozsef.kovacs@technologytrade.hu e-mail címen!