Napenergia Plusz Program 2024: A jövő energiája már a küszöbön

2024 febr 19. | Gazdasági innovációk

A 21. században az energiaellátás és a fenntarthatóság kulcsfontosságú kérdésekké váltak. A fosszilis tüzelőanyagok fogyatkoznak, az energiaárak emelkednek, a klímaváltozás egyre sürgetőbb beavatkozást igényel. A napelemes rendszerek ezen kihívásokra kínálnak hatékony megoldást, a most aktuális pályázat pedig anyagi támogatást nyújthat a kivitelezéshez.

Ahhoz, hogy jobban megértsük, miért is érdemes fontolóra venni mindezt, nézzük meg elsőként, hogy pontosan milyen előnyöket élvezhet, aki napelemes rendszer mellett dönt:

  •  A napenergia tiszta, megújuló energiaforrás, használata nem jár károsanyag-kibocsátással, vagyis abszolút környezetbarát.
  • Energiatárolóval kiegészítve a napelemes rendszer teljes önellátást tesz lehetővé, megszabadítva a villanyszámlák terhétől.
  • A napelemes rendszer hosszú távú befektetés a jövőbe, ezen felül pedig jelentős mértékben növeli az ingatlan értékét.

A Napenergia Plusz Program 2024 kiemelkedő lehetőséget kínál a lakosság számára, hiszen a program keretében 5 millió forint vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni, melynek segítségével akár 66%-kal is csökkenthető a beruházás költsége. A cél, hogy a háztartások ne csak termelni, hanem tárolni is tudják a napenergiát, ezáltal jelentősen, akár nullára csökkentve a villanyszámlát.

A határidő sürget, a döntés fontos!

A pályázatok benyújtása 2024. január 15-én indult, az elbírálás beérkezési sorrendben történik. A program keretösszege 75,8 milliárd forint, ami 15.160 háztartás zöldenergia-beruházását teszi lehetővé. Mindazonáltal fontos kiemelni, hogy a rendszer telepítése komoly, hosszú távra szóló beruházás, ezért alaposan meg kell gondolni, melyek céggel érdemes együttműködni.

Cégünk, a Gershoj Energia Kft. a hazai napelemes piac egyik jelentős szereplőjeként garantáltan professzionális megoldást biztosít. Szakértő csapatunk segít a pályázat benyújtásában, a napelemes rendszer megtervezésében és telepítésében, vagyis a projekt teljeskörű lebonyolításában, sőt, még az utánkövetésben is.

A lakossági napelem pályázatról és az együttműködés lehetőségeiről mindent megtudhat a www.gershojenergia.com weboldalon, kérdéseit pedig várjuk elérhetőségeinken, a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!