A motoros tetőablak használata nagy belmagasság esetén is kényelmes!

2023 szept 1. | Gazdasági innovációk

Ahogy a nyílászárók, úgy a tetőablakok kiválasztása sem könnyű, hiszen ezek is jelentős befolyással lesznek otthonunk kényelmére. A megfelelő hőszigetelési képesség mellett azonban van még valami, amire érdemes odafigyelni az ablak kiválasztása során: ez pedig a kezelésének, nyitásának módja.

A hagyományos ablakoknál értelemszerűen nem okoz gondot a nyitás, zárás, azonban egy tetőablaknál, amit nehéz elérni, már bizony sok kényelmetlenséget okozhat, ha állandóan székre kell állni a kezeléséhez. Ez nagy belmagasság esetén okoz főleg problémát, ráadásul vannak olyan helyiségek, ahol még egy szék sem elegendő, hanem egy nagyobb létrára van szükség, ha el szeretnénk érni a tetőablakot. Bosszantó és nem életszerű, ha minden egyes alkalommal ilyen eszközökre van szükség az ablak nyitásához.

Szerencsére ma már erre is van megoldás, aminek köszönhetően bármikor, egy mozdulattal kinyithatjuk vagy épp bezárhatjuk az ablakot, mégpedig a motoros tetőablak.

A motoros tetőablak, ahogyan a nevében is benne van, motorosan működik, és távirányítóval kezelhető. Nyitásához, zárásához nem szükséges székre, létrára állni, de még csak fel sem kell kelni a kanapéról. Egy mozdulattal a kívánt pozícióba állíthatjuk a nyílászárót.

Annak, aki szeretné minél jobban természetesen fénnyel megvilágítani a tetőteret, a tetőablak minél magasabbra történő beépítését szokták javasolni. Ilyen esetben nem is érdemes másban gondolkozni, csakis motoros tetőablakban.

Természetesen nem kell, és nem is szabad, hogy a motoros működés kompromisszumot jelentsen az ablak hő- és hangszigetelési képességével kapcsolatban. A korszerű, neves márkák tetőablakai szerencsére ebből a szempontból is megfelelőek, és egyes típusaik motorosan is működtethetőek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a motoros tetőablakok iránt, látogasson el honlapunkra, a www.tetoablakbeepites.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk és termékeinkről! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/9134-484-es telefonszámon, vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!

#BBD0E0
»