Mit tud nyújtani egy igazán jó sterilizátor?

2023 márc 13. | Egyéb

Vajon a fokozott higiénia csak azokban az ágazatokban fontos, ahol azt törvény írja elő? Bár a szépségiparra kevesebb előírás vonatkozik, mint például az egészségügyre, ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy a tisztítás és fertőtlenítés kérdése elhanyagolható lenne ebben az ágazatban. Aki jól akar teljesíteni a maga szakterületén, annak nem hiányozhat a kelléktárából egy jó sterilizátor!

A vendégek részéről kimondatlan, ámde határozottan jogos elvárás, hogy egy szépségszalonban makulátlan tisztaság uralkodjon, és ezen belül is a kezelésekhez használt eszközöknek kell a legnagyobb figyelmet kapniuk. A tisztítás azonban korántsem olyan egyszerű feladat, ha valaki igazán alapos munkát szeretne végezni és hatékony megoldást keres arra, hogy megszabadítsa eszközeit a rájuk rakódott szennyeződésektől.

Jelenleg az ultrahangos eszköztisztítók uralják a sterilizátorok piacát, melyek egy egyszerű fizikai elv mentén működnek, egész pontosan a kavitációs hatást használják ki a tisztításhoz. A legapróbb résekből is hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen távolítják el a szennyeződéseket azok az eszköztisztítók, amik kimondottan magas, nagyjából 35-45 kHz közötti frekvenciatartományt produkálnak.

Ami viszont fontos, hogy segítségül kell hívni egy külön erre a célra kifejlesztett fertőtlenítő folyadékot is, mivel lényegében mechanikai tisztításról van szó, ami önmagában nem foglalja magába a fertőtlenítést. Ezzel a kiegészítéssel viszont a készülék tisztít és fertőtlenít egyetlen gombnyomásra, aminél egyszerűbb megoldást nehéz elképzelni.

Mit szólna, ha az Ön szalonjában is egy ilyen sterilizátor felelne az eszközfertőtlenítésért? Ha érdekli a lehetőség, akkor cégünkre, a MEDMöbel Hungary Kft.-re van szüksége, nálunk ugyanis professzionális készülékek kaptak helyet ebben a kategóriában is. Kattintson a www.medmobel.hu weboldalra, ismerkedjen meg termékkínálatunkkal, kérdéseit pedig tegye fel bátran szakértőinknek a +36-1-788-3282-es telefonszámon vagy a medmobel@gmail.com e-mail címen!